Specializirani smo za kadrovske rešitve na področjih:

tehnika, inženiring   informacijska tehnologija   industrija   farmacija, zdravstvo

Naše storitve gredo prek storitev klasičnih kadrovskih agencij. Pripravimo vas na jutrišnji trg dela in vam pomagamo graditi konkurenčno prednost, tako da vas povežemo z najboljšimi tehničnimi in s strokovnimi kadri po vsej Evropi.

Zakaj je Adittec drugačen?

Specializirani svetovalci

Naši svetovalci so specializirani za področje, ki ga pokrivajo. Svojo mrežo gradijo na osebnih povezavah v stroki, prek katerih redno spremljajo smernice na trgu dela za vas. Ker so usmerjeni izključno na eno področje, lahko proaktivno iščejo kadre in vas obveščajo o priložnostih, tudi ko nimate aktualne potrebe.

Baza kakovostnih kandidatov

Kakovostni kandidati se ne nahajajo v zastarelih bazah in ne spremljajo zaposlitvenih portalov. Svojo bazo aktivno gradimo z uporabo inovativnih komunikacijskih pristopov in vzpostavljanjem neposrednih stikov z najboljšimi, tudi s pasivnimi kandidati, ki so z uporabo običajnih kadrovskih pristopov največkrat težko dosegljivi.

Rešitve po meri naročnika

Svoj uspeh povezujemo z uspehom vašega podjetja. Dinamično in učinkovito se odzivamo na vaše potrebe, za katere ponudimo prilagojene rešitve, ki vam omogočijo, da lažje, hitreje in stroškovno učinkoviteje dosežete svoje poslovne cilje.

Garancija na storitev

20-letne izkušnje delajo za nas. Zaupamo v kakovost svojih storitev, zato vam dajemo garancijo na svoje delo. Opravljene storitve plačate samo, če ste z njimi zadovoljni.

Članki