Povežemo vas z najboljšimi kandidati.

Izbira pravega kandidata je za vsako delovno mesto zelo pomemben proces. Na podlagi dolgoletnih izkušenj pa vemo, da je vsak postopek zaposlovanja drugačen, zato vsakega začnemo s svežim pristopom in vam svetujemo o najboljšem procesu za vas.

Zakaj smo pri Adittecu tako uspešni pri iskanju in selekciji tehničnega in strokovnega kadra?

1. Ker imamo stalen stik s stroko in potencialnimi kandidati.

Kot specializirana agencija smo prek povezovanja s ključnimi akterji v stalnem stiku s stroko v Sloveniji in tujini. S pomočjo inovativnih komunikacijskih pristopov, kakovostne mednarodne baze kandidatov in »networkinga« vedno vemo, kdo so top strokovnjaki za posamezna področja, kakšna so njihova pričakovanja ter kje in kdaj so na voljo za novo zaposlitev.

2. Ker sledimo trgu in razumemo potrebe naših partnerjev.

Poglobimo se v poslovanje in organizacijsko kulturo vašega podjetja ter do podrobnosti preučimo zahteve in prednosti posameznega delovnega mesta. Na podlagi poznavanja razmer na trgu dela in ocene o razpoložljivosti kandidatov vam svetujemo, kako z razpisanim delovnim mestom privabiti najboljše kandidate in kak je pravi kandidat za vaše podjetje.

3. Ker je naš zaposlitveni proces hiter in učinkovit.

Svojim partnerjem ponudimo izbor kakovostnih in preverjenih kandidatov v obliki preglednih profilov. Vsi predstavljeni kandidati gredo skozi proces preverjanj, kot so: intervjuji, referenčna preverjanja, psihometrični testi ter testiranja znanj in spretnosti, ki se določijo glede na posamezni položaj. Poleg formalnih znanj posebno pozornost namenjamo oceni osebnostnih lastnosti in vrednot, ki vplivajo na ujemanje kandidata z organizacijsko kulturo podjetja.

4. Ker skrbimo za pozitivno izkušnjo kandidatov.

Kandidati, zadovoljni z našim zaposlitvenim procesom, delijo pozitivno izkušnjo svojim kolegom in prijateljem, kar nam omogoča, da vas neposredno povežemo z izjemnimi posamezniki, ki niso na voljo prek običajnih kanalov.

5. Ker neprestano preverjamo rezultate svojih storitev.

Tudi po opravljenem kadrovanju spremljamo uspešnost vašega podjetja in kandidatov, ki ste jih zaposlili prek nas. Monitoring nam omogoča vzdrževanje visoke ravni storitev ter izboljšanje procesa iskanja in selekcije kadra.

6. Ker prevzamemo tveganje in dajemo garancijo za svoje storitve.

Prepričani smo o svojem znanju in izkušnjah, zato nudimo garancijo na vse svoje storitve. Če z izbranim kadrom ne boste zadovoljni ali pa bo ta samovoljno zapustil vaše podjetje v prvih devetdesetih dneh zaposlitve, vam bomo brezplačno poiskali novega kandidata ali pa vam vrnili denar. Prevzem tveganja z naše strani vam omogoča dodatno varnost.